[O1] Mod podświetlenia zegarów w Warszawie - POLECAM WARSZTA
Cześć Skodziarze ,
Pamiętam, że od wielu lat poszukiwany jest dobry specjalista od zmiany podświetlenia liczników w Warszawie i okolicach. Otóż znalazłem warsztat, który wymienił mi diody w niecałe 30 minut i była to bardzo profesonalna robota. Warszatat nazywa się ALARMET (http://www.alarmet.pl) i znajduje się w Regułach p. Warszawą (czyli na trasie Warszawa-Piastów). Koszt wymiany około 60 złotych, z tymże musicie mieć własne diody i trzeba się wcześniej umówić.
fajnie, ale temat powinien sie znalezc w dziale 'polecane warsztaty i sklepy'
kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...
Co to za warsztat gdzie trzeba samemu mieć diody? Trochę nie teges w dzisiejszych czasach. Rozumiem że jak ktoś chce np taniej mieć to sobie sam diody załatwia na własną rękę.
Navi:Asus A639+mod(416@640Mhz)
Mobil:Uniden PC 68 Elite<->Sirio Performer 5000/dziurka
Wrzuciłem namiary na gościa z Wawy, który zna się na majstrowaniu w licznikach i jest dobrym elektronikiem. Wiem, że jeszcze niedawno wiele osób poszukiwało kogoś takiego.
SuchyX, jeżeli komuś zależy na modzie liczników to nie jest problemem kupienie kilku diod, szczególnie że w opisie Xekona są nawet linki, gdzie takie diody można zamówić. Wystarczy chcieć...
[ Dodano: Sro 23 Gru, 09 15:08 ]
Załączam fotki mojego modu liczników. Niestety przeszacowałem z jasnością diod i raczej znów udam się do tego gościa, żeby założył mi słabsze (sugerowane przez XEKONA). Tak to jest jak kupuje się diody na Allegro (www.ledy.pl), a potem dopiero czyta forum OCP. Abstrahując jednak od jasności podświetlenia diody zamontowane są profesjonalnie.
P.S. Zdjęcia trochę przejaskrawiają sytuacje na żywo..
Komentarz